Категорија: Инфо

Потпишан меморандум за соработка со Дирекцијата за заштита и спасување

Водени од потребата за вклучување на сите субјекти во Република Македонија кои имаат човечки, материјални ресурси, знаења и вештини во системот за заштита и спасување, продлабочување и проширување на меѓусебна соработка а сето тоа во интерес на граѓаните на државата, Дирекцијата за заштита и спасување и Аероклубот Скопје на 13 септември 2018 година  потпишаа Меморандум за соработка.

Повеќе