Контакт

Адреса:

Спортски аеродром Стенковец број 151а

Општина Чучер Сандево

1011 Скопје

Република Македонија

Телeфон: + 389 2 5297584

Контакт за моторно летање: +389 70 247566

Контакт за падобранство: +389 70 363222

e-mail: 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

За сите информации и прашања, Ве молиме чуствувајте се слободно да не контактирате.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

 

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

© 2017 Aeroklub Skopje. All Rights Reserved.