Тим

Организацијата е добра колку што е добар тимот во неа. Затоа ние вложуваме во нашиот тим. Нови обуки, нови знаења и континуирано имплементирање на подобрени стандарди. Нашиот тим го црпи искуството од генерациите што поминале во Аероклубот секогаш во правец на подобрување на безбедноста и задоволување на сите законски прописи кои важат во Македонија.

 

Дејан Саздовски, Директор и комерцијален пилот

 

Никола Давидов, Раководител на летачки операции

 

Јане Стефанов, Заменик директор и инструктор по падобранство

 

Тања Најдова, Екперт по воздухопловно право

 

Гоце Андреев, Домар

 

Сервис

Ѓорѓи Саздовски, раководител на сервис со овластување Ц

 

Гоце Лазаров, авиомеханичар со овластување Б 1-2

 

Давор Стипановиќ , авиомеханичар со овластување Б 1-2

 

Драги Рајчин, авиомеханичар со овластување Б 1-2

 

Летачки персонал

Небојша Антиќ, Комерцијален пилот и Шеф на пилоти

 

Часлав Спасовски, Комерцијален пилот и инструктор за ППЛ (А)

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

 

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

© 2017 Aeroklub Skopje. All Rights Reserved.