Организација на настани

Аеродромот Стенковец има можности за организација на различни настани. Најчесто одржувани настани се во дејноста во која работиме и се поврзани со Спортски натпревари и аеромитинзи.

За децата од училишна возраст правиме и организирани еднодневни настани при што учат за принципите на летањето и падобранството.

Покрај овие настани на нашиот аеродром се организирани и музички концерти, свадби и родендени.

За организација на уникатни и невообичаени настани имаме простор во метален хангар со површина од 1100 м2 и пред него бетонска платформа од 1000 м2.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

 

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

© 2017 Aeroklub Skopje. All Rights Reserved.