Обуки

Сите обуки поврзани со воздухопловството и воздухопловните спортови можат да се изведуваат во училницата на аеродромот Стеновец. Покрај вообичаените обуки за моторно летање, едриличарство и падобранство, организираме и обуки за Противпожарна заштита во воздухопловството и Ден на безбедност (Save day).

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

 

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

© 2017 Aeroklub Skopje. All Rights Reserved.