Изнајмување простор

Просторот што го имаме на располагање може да се изнајми на надворешни лица за различни цели: филмски снимања и фото сесии; свадби; родендени; концерти итн.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

 

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

© 2017 Aeroklub Skopje. All Rights Reserved.