Тимбилдинг

Модерните компании можат да го користат нашиот аеродром при правењето на редовните тимбилдинг активности. Содржините кои можат да ги прават, покрај користењето на училницата, се да пробаат да бидат пилоти на едрилица и на спортски авион.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

 

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

© 2017 Aeroklub Skopje. All Rights Reserved.