Работа од воздух

Летањето е наша основна дејност и имаме долгогодишно искуство во менаџирање на воздухопловни активности.

Имаме долгогодишно искуство во влечење на банери со авион не само во Македонија туку и во Косово, Црна гора и Албанија.

Веќе пет години ги вакцинираме лисиците против беснило низ Балканот фрлајќи мамци од авион. Во моментов работиме во Македонија, Албанија, Црна гора и Косово.

Од 2017 набавивме двомоторни авиони опремени со атомизери (распрснувачи) кои можат да третираат со инсектициди, фунгициди и други производи кои се еколошки прифатливи.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

 

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

© 2017 Aeroklub Skopje. All Rights Reserved.