Рекламирање и соопштување co воздухоплов

Влечење на транспарент
Авион што влече транспарент секогаш го привлекува вниманието на луѓето. Така вашата кратка порака може да биде ефикасно пренесена.

 

*Со користење на овој начин на комуницирање со јавноста се помага на Спортското воздухопловство во Македонија. Парите заработени на овој начин помагаат во одржување на авионите и целата инфраструктура потребна за функционирање на спортскиот аеродром.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

 

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

© 2017 Aeroklub Skopje. All Rights Reserved.