Сервис за авиони

Аероклубот има тим на искусни професионалци кои работат на одржување и поправка на различни авиони.

Сервисот е сместен во посебен хангар на аеродромот Стенковец.

Моментално имаме одобрување според Part-145 за работа на следните авиони:

 

CESSNA

C-172

C-182

PIPER

PA-28

 

 

PARTENAVIA

P68

 

 

 

 

 

 

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

 

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

© 2017 Aeroklub Skopje. All Rights Reserved.